Vi bruger cookies fra Google Analytics til at optimere indholdet på MOEF.dk. Ved fortsat at bruge siden accepterer du automatisk dette. Læs mere her: MOEFs Cookie Politik

Kontakt os på 3918 1058 og info@moef.dk

Aprilsnar: Fish Fingers.

Et MOEF produkt

ProjektbeskrivelseFish Fingers

Fish Fingers er MOEFs nye banebrydende og innovativ produktidé. Ved hjælp af dybdeperspektiv gør vi det muligt for lystfiskere at fremstå mere kompetente og heldige, når dagens fangst skal foreviges i en selfie.

Når en lystfisker har fanget en fisk af rimelig størrelse, så foreviges øjeblikket i et foto. Fælles for langt de fleste såkaldte “fiske-selfies” er poseringen. Man sætter sig på hug, holder fisken så langt frem foran sig som muligt og kun med det yderste af fingerspidserne. Formålet er at få fisken til at fremstå så stor som muligt, så man har noget, man kan prale med for venner og bekendte.

Problemet ligger ikke så meget i fiskens størrelse men snare at fiskerens fingre simpelthen er for store til, at fisken kan fremstå som noget særligt. Det er et problem, man kan designe sig ud af – og det har vi, her på MOEF, gjort med produktet Fish Fingers.

Det handler om dybdeperspektiv
Vi har taget udgangspunkt i den traditionelle gribeklo, som gør det muligt at tage fat i ting, som ellers ville være udenfor rækkevidde. Herfra har vi udviklet et utal af prototyper, som hver især er blevet testet af kernebrugerne, som har givet værdifuld feedback i forhold til design og funktionalitet. Tilbagemeldingerne har været overvældende positive.

Fish Fingers er en anordning, som består af to stænger med hver sin gribeklo for enden. Gribekloen er designet i form af naturtro fingerspidser af hhv. højre og venstre hånd, men i størrelsesforholdet 1:2. Det resulterer i mindre fingre og større afstand mellem fiskeren og hans fangst.

Dybdeperspektivet på en fiske-selfie, som er taget med Fish Fingers gør det muligt for enhver lystfisker at fremstå som kompetent, med et strejf af held. Det styrker selfie-kulturen, ikke blot i lystfiskerkredse, men i samfundet som helhed. Der er nærmest ingen grænser for, hvordan dette koncept kan tilpasses andre subkulture og sociale hubs i samfundet. Vi tror på, at Fish Fingers bliver en global succes og vi er meget stolte over resultatet frem til nu.kickstarterbutton

Støt os på KICKSTARTER!

Projektdetaljer

  • Kunde MOEF A/S
  • Dato 1. april 2015
  • Tags Opgaver, vi ikke kunne afslå

Lad os tage en snak

Kontakt os nu! Vi hjælper din organisation med både strategi, innovation og produktudvikling – skriv til os nu, og vi vender retur indenfor 24 timer.

Back to Top